Cand vin caldurile mari se obisnuiesc bauturi speciale, tipice Mexicului si usor de facut. Se pun pe mesele din gradina si se beau toata ziua. Poate va plac.
Ingrediente
- 2 cesti de orez
- 4 cesti de apa
- l lingurita scortisoara
- zahar dupa gust, ghiata
Mod de preparare
Se pune la inmuiat orezul in doua cesti de apa fiarta si fierbinte. Dupa o jumatate de ora se scurge apa si se pastreaza.
Peste orezul inmuiat pe jumatate se pun alte doua cesti de apa si se lasa doua ore. Apoi se pun cele 4 cesti de amidon cu orezul inmuiat intr-un blender. Se mixeraza bine si se strecoara.
Aceasta apa de orez se amesteca cu scortisoara si se pune in frigider.
Se serveste foarte rece.
O reteta propusa de: Dan Dante
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro