Cand vin caldurile mari se obisnuiesc bauturi speciale, tipice Mexicului si usor de facut. Se pun pe mesele din gradina si se beau toata ziua. Poate va plac.
Ingrediente
- 2 cesti de orez
- 4 cesti de apa
- l lingurita scortisoara
- zahar dupa gust, ghiata
Mod de preparare
Se pune la inmuiat orezul in doua cesti de apa fiarta si fierbinte. Dupa o jumatate de ora se scurge apa si se pastreaza.
Peste orezul inmuiat pe jumatate se pun alte doua cesti de apa si se lasa doua ore. Apoi se pun cele 4 cesti de amidon cu orezul inmuiat intr-un blender. Se mixeraza bine si se strecoara.
Aceasta apa de orez se amesteca cu scortisoara si se pune in frigider.
Se serveste foarte rece.
O reteta propusa de: Dan Dante
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei