Sa nu neglijam perele si sa preparam si un compot delicios de pere. 
 
 Ingrediente
- ½ kg pere
 - 150 g zahar
 - 300- 350 ml apa
 - zeama de la jumatate de lamaie
 
Cantitatile sunt orientative deoarece difera in functie de cum doriti sa fie compotul, mai concentrat sau mai dulce. 
 
 
 Mod de preparare 
 
 Se curata perele de coaja si se taie in cate patru bucati ( se scobesc si in centru in prealabil) . 
 Zaharul se fierbe separat in apa cu putina zeama de lamaie. 
 Dupa ce da in fiert se adauga perele si se fierb pana acestea devin moi.

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei