Sa nu neglijam perele si sa preparam si un compot delicios de pere.
Ingrediente
- ½ kg pere
- 150 g zahar
- 300- 350 ml apa
- zeama de la jumatate de lamaie
Cantitatile sunt orientative deoarece difera in functie de cum doriti sa fie compotul, mai concentrat sau mai dulce.
Mod de preparare
Se curata perele de coaja si se taie in cate patru bucati ( se scobesc si in centru in prealabil) .
Zaharul se fierbe separat in apa cu putina zeama de lamaie.
Dupa ce da in fiert se adauga perele si se fierb pana acestea devin moi.
Desertul de duminica: Prajitura cu pere, nuci si ciocolata

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?