Sa nu neglijam perele si sa preparam si un compot delicios de pere.
Ingrediente
- ½ kg pere
- 150 g zahar
- 300- 350 ml apa
- zeama de la jumatate de lamaie
Cantitatile sunt orientative deoarece difera in functie de cum doriti sa fie compotul, mai concentrat sau mai dulce.
Mod de preparare
Se curata perele de coaja si se taie in cate patru bucati ( se scobesc si in centru in prealabil) .
Zaharul se fierbe separat in apa cu putina zeama de lamaie.
Dupa ce da in fiert se adauga perele si se fierb pana acestea devin moi.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.