Sa nu neglijam perele si sa preparam si un compot delicios de pere.
Ingrediente
- ½ kg pere
- 150 g zahar
- 300- 350 ml apa
- zeama de la jumatate de lamaie
Cantitatile sunt orientative deoarece difera in functie de cum doriti sa fie compotul, mai concentrat sau mai dulce.
Mod de preparare
Se curata perele de coaja si se taie in cate patru bucati ( se scobesc si in centru in prealabil) .
Zaharul se fierbe separat in apa cu putina zeama de lamaie.
Dupa ce da in fiert se adauga perele si se fierb pana acestea devin moi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară