Sa nu neglijam perele si sa preparam si un compot delicios de pere.
Ingrediente
- ½ kg pere
- 150 g zahar
- 300- 350 ml apa
- zeama de la jumatate de lamaie
Cantitatile sunt orientative deoarece difera in functie de cum doriti sa fie compotul, mai concentrat sau mai dulce.
Mod de preparare
Se curata perele de coaja si se taie in cate patru bucati ( se scobesc si in centru in prealabil) .
Zaharul se fierbe separat in apa cu putina zeama de lamaie.
Dupa ce da in fiert se adauga perele si se fierb pana acestea devin moi.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare