Sucurile naturale obtinute din diverse sucuri si legume sunt un adevarat tonifiant al organismului si o sursa sigura de vitamine si minerale, ajutand la detoxifierea organismului si la curatarea acestuia de toxine. Va propunem asadar cateva bauturi naturale, cu un continut ridicat de substante nutritive, a caror preparare se realizeaza usor si nu necesita timp mult.

Nu multi sunt cei care sunt familiari cu efectele energizante ale sucului de guarana, planta cataratoare de pe meleagurile Americii de Sud sau cu faptul ca unii specialisti recomanda inlocuirea cafelei cu aceasta bautura. Sucul natural obtinut din guarana ajuta la combaterea migrenelor, sporeste capacitatile de memorare ale creierului si contribuie la eliminarea stresului si la imbunatatirea conditiei psihice.

Eficiente in eliminarea starilor de oboseala si in reenergizarea organismului sunt si sucurile de fructe. Sucul de fragi are un gust delicios si este bautura preferata a multora. In plus, este bogat in vitamine si minerale, ajuta la stabilizarea sistemului nervos si la eliminarea acidului uric. Puteti prepara singure acasa, cu ajutorul unui blender, o bautura sanatoasa si delicioasa din 4 portocale, o grefa, o lamaie, 2 mere si un morcov mai mic. Acest rasfat de fructe si de morcov este recomandat si copiilor, pentru cresterea vitalitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri