Minerale, vitamine, fibre si substante antioxidante. Toate acestea se regasesc din belsug intr-o bautura naturala, spumoasa, savuroasa si racoritoare. Berea.

Un trup sanatos poate fi mentinut cu un consum moderat de bere. Ingredientele acesteia - apa, malt din orzoaica, hamei si drojdie – au o multime de insusiri legate de sanatate si de starea de bine a organismului.

Continutul de minerale – Potasiu, Magneziu, Fosfor, Calciu, Sodiu, Seleniu, Fier, Zinc – acopera o buna parte din necesarul zilnic. Este binecunoscut ca potasiul are o actiune benefica in profilaxia infarctului si, de asemenea, un efect diuretic, in timp ce magneziul ajuta la scaderea colesterolului din sange si este favorabil activitatii cardiace.

De asemenea, berea este o sursa exceptionala de vitamine, in special cele de tip B. Widdoson McCance publica in cartea sa „Compozitia alimentelor” ca la un litru de bere gasim 1,7 mg de B12, 0,6 mg de B2 si B6, 5 mg biotina, pana la 120 mg de B9 si acid pantotenic 1 mg. Berea mai contine acid folic, inozitol si calina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Studiu: un consum moderat de alcool poate avea efecte benefice asupra sănătății pentru persoanele de peste 40 de ani Trei alimente bogate în nutrienți care mențin organismul sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Daca luam in calcul si fibrele solubile provenite din peretii celulari ai maltului, precum si substantele antioxidante derivate din hamei si malt, putem concluziona ca berea este o bautura cu implicatii notabile in buna functionare a organismului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri