Originara din Spania, Sangria a dobandit popularitate in majoritatea tarilor, inclusiv in Romania. Este o bautura dulceaga si dellycioasa. Din pacate, este un motiv bun de mahmureala pentru neexperimentati!
Originara din Spania, Sangria a dobandit popularitate in majoritatea tarilor, inclusiv in Romania. Este o bautura dulceaga si dellycioasa. Din pacate, este un motiv bun de mahmureala pentru neexperimentati! Timp de preparare: 15 minute
Pentru 5 portii aveti nevoie de: 1 litru vin rosu 100 gr zahar (sau mai putin, dupa gust) 1 betisor de scortisoara 2 cuisoare 10 boabe de piper 15 felii de portocale 1/2 kg fructe (piersici, caise, banane, mere) 300 ml apa plata
Vinul si zaharulse amesteca si apoi se adauga scortisoara, cuisoarele si boalele de piper. Amestecul se incalzeste timp de 10 minute la foc mic, apoi se lasa la racit si se adauga feliile de portocale. Curatati si taiati restul fructelor si asezati-le intr-un vas mare (care va reprezenta forma de servire a bauturii). Adaugati bautura preparata anterior si lasati sa se raceasca timp de minim o ora. Atunci cand Sangria ajunge sa aiba temperatura camerei, adaugati apa. Bautura se serveste rece. Sante!
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie