Originara din Spania, Sangria a dobandit popularitate in majoritatea tarilor, inclusiv in Romania. Este o bautura dulceaga si dellycioasa. Din pacate, este un motiv bun de mahmureala pentru neexperimentati!
Originara din Spania, Sangria a dobandit popularitate in majoritatea tarilor, inclusiv in Romania. Este o bautura dulceaga si dellycioasa. Din pacate, este un motiv bun de mahmureala pentru neexperimentati! Timp de preparare: 15 minute
Pentru 5 portii aveti nevoie de: 1 litru vin rosu 100 gr zahar (sau mai putin, dupa gust) 1 betisor de scortisoara 2 cuisoare 10 boabe de piper 15 felii de portocale 1/2 kg fructe (piersici, caise, banane, mere) 300 ml apa plata
Vinul si zaharulse amesteca si apoi se adauga scortisoara, cuisoarele si boalele de piper. Amestecul se incalzeste timp de 10 minute la foc mic, apoi se lasa la racit si se adauga feliile de portocale. Curatati si taiati restul fructelor si asezati-le intr-un vas mare (care va reprezenta forma de servire a bauturii). Adaugati bautura preparata anterior si lasati sa se raceasca timp de minim o ora. Atunci cand Sangria ajunge sa aiba temperatura camerei, adaugati apa. Bautura se serveste rece. Sante!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Answear.ro lansează campania de Primăvară-Vară 2025 – Îmbracă-ți viața cu momente prețioase
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.