Servita in cesti mici, cafeaua crema arata imbietor. Si cum ziua buna dupa cafeaua de dimineata se cunoaste, sfatul nostru este sa va bucurati de licoarea delicioasa inainte de a fugi spre birou.

Ingrediente:

  • 1/2 l lapte
  • jumatate de cana de zahar
  • 4 linguri smantana
  • 250 l cafea fierbinte

Mod de preparare:

Citeste si:
De International Chefs Day, Nestlé promovează gătitul împreună cu...
De International Chefs Day,...
  • Se fierbe laptele intr-o cratita potrivita ca dimensiuni, la foc mic. Inainte de a se umfla se adauga zaharul, amestecandu-se usor pana cand acesta se dizolva in totalitate.
  • Dupa ce luati laptele de pe foc, lasati-l sa se raceasca putin.
  • Adaugati apoi cele patru linguri de smantana treptat si bateti bine compozitia.
  • Daca acesta s-a ingrosat suficient, incorporati si cafeaua fierbinte incetul cu incetul, amestecand usor, pana cand ajungeti sa adaugati toata cantitatea de cafea.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri