Ingrediente:
- 1/2 l lapte
- jumatate de cana de zahar
- 4 linguri smantana
- 250 l cafea fierbinte
Mod de preparare:
- Se fierbe laptele intr-o cratita potrivita ca dimensiuni, la foc mic. Inainte de a se umfla se adauga zaharul, amestecandu-se usor pana cand acesta se dizolva in totalitate.
- Dupa ce luati laptele de pe foc, lasati-l sa se raceasca putin.
- Adaugati apoi cele patru linguri de smantana treptat si bateti bine compozitia.
- Daca acesta s-a ingrosat suficient, incorporati si cafeaua fierbinte incetul cu incetul, amestecand usor, pana cand ajungeti sa adaugati toata cantitatea de cafea.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară