Ingrediente:
- 1/2 l lapte
- jumatate de cana de zahar
- 4 linguri smantana
- 250 l cafea fierbinte
Mod de preparare:
- Se fierbe laptele intr-o cratita potrivita ca dimensiuni, la foc mic. Inainte de a se umfla se adauga zaharul, amestecandu-se usor pana cand acesta se dizolva in totalitate.
- Dupa ce luati laptele de pe foc, lasati-l sa se raceasca putin.
- Adaugati apoi cele patru linguri de smantana treptat si bateti bine compozitia.
- Daca acesta s-a ingrosat suficient, incorporati si cafeaua fierbinte incetul cu incetul, amestecand usor, pana cand ajungeti sa adaugati toata cantitatea de cafea.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse