Vermut-café
1 pahar cu lapte
2 lingurite de nes
1 pahar de lichior de vermut
2 linguri de gheata pisata
Aceasta bautura este suficienta pentru doua persoane. Se amesteca ingredientele energic, iar bautura se serveste imediat ce a fost preparata.
Deliciu tropical:
2 banane mici taiate marunt
3 fructe de kiwi decojite si taiate in bucati mai mari
1 fruct mic de mango -maruntit
1 fruct mic de papaia -tocat
1 sfert de litru de suc proaspat de portocale
Aceste ingrediente se amesteca intr-un blender laolalta cu cateva cuburi de gheata. Compozitia trebuie sa fie cremoasa si omogena.
Iaurt cu caise
1 cutie de 500 grame de compot de caise
2 cutii de iaurt
4 linguri de zahar pudra
1 lingura cu coniac
Peste iaurt se adauga zahar si cateva caise din compot, amestecandu-se usor pentru a nu rupe caisele. Acesta compozitie se stropeste cu coniac.
Punci cald
250 grame zahar
3 pliculete de vanilie
500 ml apa
½ l ceai
½ l vin alb
130 ml rom
sucul proaspat de la o portocala
In apa se adauga zaharul si se fierbe, indepartandu-se spuma. Ulterior se adauga si celelalte ingrediente si se fierbe din nou. Bautura se serveste calda.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?