* 1 ½ l alcool
* 750 ml apa
* 1,2 kg zahar
* coaja de la 5 - 6 portocale
Mod de preparare
Coaja de la portocale se rade si se pune intr-o sticla cu alcool si se lasa timp de cateva zile la macerat. Se pregateste un sirop din zahar si apa.
Dupa aceste zile, jumatate din lichidul obtinut se pune peste sirop si se lasa sa fiarba cateva minute.
Se lasa sa se raceasca si se toarna restul de lichid (jumatatea ramasa).
Dupa alte 4 zile in care este lasat in sticla (o damigeana mica) se strecoara printr-un tifon si se poate servi.
Sursa: Delly.ro
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?