* 1 ½ l alcool
* 750 ml apa
* 1,2 kg zahar
* coaja de la 5 - 6 portocale
Mod de preparare
Coaja de la portocale se rade si se pune intr-o sticla cu alcool si se lasa timp de cateva zile la macerat. Se pregateste un sirop din zahar si apa.
Dupa aceste zile, jumatate din lichidul obtinut se pune peste sirop si se lasa sa fiarba cateva minute.
Se lasa sa se raceasca si se toarna restul de lichid (jumatatea ramasa).
Dupa alte 4 zile in care este lasat in sticla (o damigeana mica) se strecoara printr-un tifon si se poate servi.
Sursa: Delly.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?