* 1 ½ l alcool
* 750 ml apa
* 1,2 kg zahar
* coaja de la 5 - 6 portocale
Mod de preparare
Coaja de la portocale se rade si se pune intr-o sticla cu alcool si se lasa timp de cateva zile la macerat. Se pregateste un sirop din zahar si apa.
Dupa aceste zile, jumatate din lichidul obtinut se pune peste sirop si se lasa sa fiarba cateva minute.
Se lasa sa se raceasca si se toarna restul de lichid (jumatatea ramasa).
Dupa alte 4 zile in care este lasat in sticla (o damigeana mica) se strecoara printr-un tifon si se poate servi.
Sursa: Delly.ro
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani