Chiar daca painea este unul dintre cele mai bune alimente de pe Pamant, cele mai multe diete spun sa eviti carbohidratii. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la paine cu totul. Pentru ca acum avem painea fara faina!

Intr-adevar nu se compara cu mirosul de paine calda proaspat scoasa din cuptor, dar ce nu facem noi pentru a ne mentine in forma?! Atunci cand ai pofta de paine, deschide frigiderul, pentru ca mereu vei avea aceste ingrediente, si prepara rapid o paine. O paine fara faina, fara framantare. Paine fara faina stim ca pare imposibil, dar iata ca exista si, aparent, e si foarte delicioasa.

Sa incepem cu ingredientele:3 oua, 3 linguri de crema de branza, 1/2 lingurita de praf de copt si sare

Incepe prin a aprinde cuptorul cu tava cu hartie de copt inauntru. Separa galbenusurile de albusuri. Amesteca galbenusurile cu crema de branza si sare si amesteca bine cu mixerul. Pentru a nu obtine cocoloase, e important ca crema de branza sa fie la temparatura camerei.

Intr-un bol amesteca albusurile cu praful de copt si mixeaza bine. Amesteca albusurile cu galbenusurile, usor, pana vei obtine un mix de culoare galbuie. Cu ajutorul unei spatule ia din amestecul format si pune in tava scoasa din cuptor. Da din nou tava la cuptor si lasa sa se cooaca, la foc mic, timp de 15-20 de minute. Scoate din cuptor atunci cand au prins o culoare aurie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cele mai încurajatoare citate despre succes Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Asta-i tot! Ce reteta usoara de paine, nu-i asa? Este ideala pentru sandvisuri sau de mancat cu gemuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri