Excelenta aceasta rulada meringue cu zmeura. Excelenta! V-am spus cat de excelenta este acesta rulada meringue cu zmeura?! Trebuie sa incercati aceasta rulada meringue cu zmeura. Este excelenta!

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU RULADA MERINGUE:

Bezea:

  • 3 albusuri
  • 150 gr zahar
  • 1 lingurita zeama lamaie

Crema:

  • 100 gr ciocolata alba
  • 150 gr crema de branza
  • 4 linguri jeleu coacaze
  • 100 gr zmeura
  • fulgi de migdale 25 grame
  • zahar pudra

rulada meringue

MOD DE PREPARARE RULADA MERINGUE:

Albusurile la temperatura camerei, le batem pana se umfla usor, apoi adaugam zaharul, lingura cu lingura. Mixam pana devin tepene si lucioase, iar zaharul e dizolvat complet. Pe o tava mare punem hartia cerata, apoi intindem bezeaua in forma dreptunghiulara cu grosimea de 1 cm. O dam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 15 minute, nu o lasam mai mult deoarece se usuca si nu o mai putem rula.

Intre timp pregatim crema: ciocolata o topim, apoi o amestecam cu crema de branza.Prajim usor fulgii de migdale. Taiem o bucata de hartie de copt mai mare decat rulada, presaram peste ea migdalele si zahar pudra. Cand rulada este gata o scoatem din cuptor si o lasam 1 minut sa se raceasca, nu mai mult. Apoi o rasturnam cu grija peste zaharul pudra si migdale. Peste foaia de bezea punem jeleul de coacaze, il intindem cu grija, apoi crema, iar la final zmeura.

Acum rulam cu grija rulada, folosindu-ne de hartia de copt. O lasam sa se raceasca, eu am lasat-o la frigider 2 ore, cat sa se intareasca usor crema. Servim rece.

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Desertul de duminica: Rulada Meringue cu zmeura.