IN ACEST ARTICOL:
Excelenta aceasta rulada meringue cu zmeura. Excelenta! V-am spus cat de excelenta este acesta rulada meringue cu zmeura?! Trebuie sa incercati aceasta rulada meringue cu zmeura. Este excelenta!

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU RULADA MERINGUE:

Bezea:

  • 3 albusuri
  • 150 gr zahar
  • 1 lingurita zeama lamaie

Crema:

  • 100 gr ciocolata alba
  • 150 gr crema de branza
  • 4 linguri jeleu coacaze
  • 100 gr zmeura
  • fulgi de migdale 25 grame
  • zahar pudra

MOD DE PREPARARE RULADA MERINGUE:

Albusurile la temperatura camerei, le batem pana se umfla usor, apoi adaugam zaharul, lingura cu lingura. Mixam pana devin tepene si lucioase, iar zaharul e dizolvat complet. Pe o tava mare punem hartia cerata, apoi intindem bezeaua in forma dreptunghiulara cu grosimea de 1 cm. O dam la cuptorul preincalzit la 170 grade timp de 15 minute, nu o lasam mai mult deoarece se usuca si nu o mai putem rula.

Intre timp pregatim crema: ciocolata o topim, apoi o amestecam cu crema de branza.Prajim usor fulgii de migdale. Taiem o bucata de hartie de copt mai mare decat rulada, presaram peste ea migdalele si zahar pudra. Cand rulada este gata o scoatem din cuptor si o lasam 1 minut sa se raceasca, nu mai mult. Apoi o rasturnam cu grija peste zaharul pudra si migdale. Peste foaia de bezea punem jeleul de coacaze, il intindem cu grija, apoi crema, iar la final zmeura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3 deserturi super delicioase 5 go și Corso au pregătit cel mai cool mix al verii: înghețata Salted Caramel Caffe Latte 4 deserturi răcoritoare de care să te bucuri vara aceasta

Acum rulam cu grija rulada, folosindu-ne de hartia de copt. O lasam sa se raceasca, eu am lasat-o la frigider 2 ore, cat sa se intareasca usor crema. Servim rece.

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri