Pasionatii de pizza nu se pot plictisi niciodata. Sunt o multime de variante, iar fiecare dintre noi are idee de pizza ideala. Dar cu totii suntem de acord ca o pizza ca desert, delicioasa si sanatoasa ar fi ceva mai buna varianta. Vestea cea mare este ca exista una, facuta din fructe si cu blat de pepene. Suna delicios, nu-i asa?

Cand vine vorba de pizza, fiecare se gandeste la varianta lui favorita. Daca unii prefera pizza, pentru noi, cea mai buna varianta este aceasta pizza cu fructe pe blat de pepene. Este o pizza-salata de fructe ideala pentru zilele calduroase de vara. Consumata rece este echivalentul unui dus rece intr-o zi cu 30 de grade.

Ce va trebuie pentru aceasta pizza cu blat de pepene

Varianta #1 :1 felie mare de pepene rosu, felii de kiwi, felii de capsuni, afine, ciocolata alba rasa, frunze de menta pentru decor.

Varianta #2: 1 felie mare de pepene rosu, felii de kiwi, felii de struguri, o mana de fructe de goji, bucati marunte de nuci, 3 felii de branza feta, otet balsamic, frunze de menta.

Cum sa face pizza cu blat de pepene: taie o felie mare de pepene, iar ea va fi blatul pentru pizza. Aseaza apoi fructele pe ea, in ordine preferata. Da la frigider pentru 30 de minute. Inainte de servire taie "pizza" in 8 felii si ai desertul ideal pentru vara!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Daca acesta nu este desertul verii, atunci nu stim care este.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri