Pentru ca nu poti avea zilnic fripturi, nu-i asa? Iar optiunile culinare din zona aceasta, lacto-octo-vegetariana sunt infinite. Infinite si usor de preparat si hranitoare si colorate. Pana si copii se pot bucura de ele.

1. Lipie cu humus cremos

Ai nevoie de o lipie libaneza, un castron de humus, felii de avocado, morcov ras, felii de castravete si frunze de patrunjel. Intinzi humusul pe lipie, apoi decorezi cu legumele crude, impaturesti si ai un mic dejun sau un pranz excelent. Ba chiar o poti lua si la birou sau la picnic, cat inca vremea ne mai permite.

Sursa foto Shutterstock humus

2. O farfurie cu legume la gratar

In principiu poti pune orice leguma pe gratar. Noi iti recomandam un mix interesant de: ardei copti, felii de vinete coapte, felii de dovlecei copti, felii de ceapa coapta, cateva ciuperci coapte. Pune alaturi un sos facut din rosii coapte, usturoi si busuioc. Poate constitui un pranz sau o cina pe cinste, parol!

Sursa foto Shutterstock legume pe gratar

3. O salata cu naut, rosii cherry si ceapa.

Modul de preparare al acestei salate este destul de intuitiv. Insa optiunile de legume nu se pot opri aici. Poti adauga castraveti, ardei, masline si frunze de patrunjel. Foarte fresh si plina de vitamine aceasta salata. Reteta aici

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

4. Un sandvis cu halloumi si dovlecei fripti

Imagineaza-ti asta: paine pe vatra, sos de pesto, branza halloumi, felii de dovlecel fript, felii de rosii si cateva frunze de patrunjel, toate incalzite bine pe grill. Cel mai bun sandvis din lumea, asta este!

5. Vinete cu branza tofu

O reteta origine chinezeasca, o explozie de gusturi. Gusturi de exceptie, bineinteles! Reteta aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri