Sandvisul acesta s-a intamplat intr-o sambata, pe la pranz, cand nu aveam prea mult chef de gatit, insa stomacul isi dorea ceva rafinat. Am un stomac pretentios! Am mers in bucatarie, deschis usa de la frigider si asta a fost. Magie! Ingredientele parca strigau la mine: eu, eu, eu!
Mi-au facut cu ochiul, asa: 2 felii de branza halloumi, o jumatate de dovlecel, 2 rosii, sos pesto, unt si 2 chifle. Am incins grillul pe argaz. Intre timp, am uns chiflele cu unt, dar pe dinafara. Partea de dinauntru, a fost unsa cu pesto. Cand s-a incins grillul, am pus feliile de branza, cateva minute, si jumatatea de dovlecel taiata felii, de-a lungul. Am asteptat sa se rumeneasca cele 2, branza si dovlecelul. Dupa care, locul lor a fost preluat de chifle. Le-am incalzit un pic. Am asezat pe fiecare chifla cate o felie de branza halloumi, felii de dovlecel si felii de rosie si le-am lasat sa se rumeasca un pic pe grill. Dupa 2-3 minute, aveam cel mai bun sandvis din lume.
Dupa mine, il declar sandvisul anului! Aveti o reteta mai buna?
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară