Sandvisul acesta s-a intamplat intr-o sambata, pe la pranz, cand nu aveam prea mult chef de gatit, insa stomacul isi dorea ceva rafinat. Am un stomac pretentios! Am mers in bucatarie, deschis usa de la frigider si asta a fost. Magie! Ingredientele parca strigau la mine: eu, eu, eu!
Mi-au facut cu ochiul, asa: 2 felii de branza halloumi, o jumatate de dovlecel, 2 rosii, sos pesto, unt si 2 chifle. Am incins grillul pe argaz. Intre timp, am uns chiflele cu unt, dar pe dinafara. Partea de dinauntru, a fost unsa cu pesto. Cand s-a incins grillul, am pus feliile de branza, cateva minute, si jumatatea de dovlecel taiata felii, de-a lungul. Am asteptat sa se rumeneasca cele 2, branza si dovlecelul. Dupa care, locul lor a fost preluat de chifle. Le-am incalzit un pic. Am asezat pe fiecare chifla cate o felie de branza halloumi, felii de dovlecel si felii de rosie si le-am lasat sa se rumeasca un pic pe grill. Dupa 2-3 minute, aveam cel mai bun sandvis din lume.
Dupa mine, il declar sandvisul anului! Aveti o reteta mai buna?
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?