Sandvisul acesta s-a intamplat intr-o sambata, pe la pranz, cand nu aveam prea mult chef de gatit, insa stomacul isi dorea ceva rafinat. Am un stomac pretentios! Am mers in bucatarie, deschis usa de la frigider si asta a fost. Magie! Ingredientele parca strigau la mine: eu, eu, eu!
Mi-au facut cu ochiul, asa: 2 felii de branza halloumi, o jumatate de dovlecel, 2 rosii, sos pesto, unt si 2 chifle. Am incins grillul pe argaz. Intre timp, am uns chiflele cu unt, dar pe dinafara. Partea de dinauntru, a fost unsa cu pesto. Cand s-a incins grillul, am pus feliile de branza, cateva minute, si jumatatea de dovlecel taiata felii, de-a lungul. Am asteptat sa se rumeneasca cele 2, branza si dovlecelul. Dupa care, locul lor a fost preluat de chifle. Le-am incalzit un pic. Am asezat pe fiecare chifla cate o felie de branza halloumi, felii de dovlecel si felii de rosie si le-am lasat sa se rumeasca un pic pe grill. Dupa 2-3 minute, aveam cel mai bun sandvis din lume.
Boala Kawasaki – simptome, cauze, tratament

Dupa mine, il declar sandvisul anului! Aveti o reteta mai buna?
Impetigo – simptome, cauze, tratament

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili