Cel mai bun sandvis pe care l-am mancat este cel pe care l-am preparat la intamplare, evident. I se intampla fiecaruia, atunci cand ii este foame, deschide usa frigiderului si ideile apar. Pur si simplu apar.

Sandvisul acesta s-a intamplat intr-o sambata, pe la pranz, cand nu aveam prea mult chef de gatit, insa stomacul isi dorea ceva rafinat. Am un stomac pretentios! Am mers in bucatarie, deschis usa de la frigider si asta a fost. Magie! Ingredientele parca strigau la mine: eu, eu, eu!

Mi-au facut cu ochiul, asa: 2 felii de branza halloumi, o jumatate de dovlecel, 2 rosii, sos pesto, unt si 2 chifle. Am incins grillul pe argaz. Intre timp, am uns chiflele cu unt, dar pe dinafara. Partea de dinauntru, a fost unsa cu pesto. Cand s-a incins grillul, am pus feliile de branza, cateva minute, si jumatatea de dovlecel taiata felii, de-a lungul. Am asteptat sa se rumeneasca cele 2, branza si dovlecelul. Dupa care, locul lor a fost preluat de chifle. Le-am incalzit un pic. Am asezat pe fiecare chifla cate o felie de branza halloumi, felii de dovlecel si felii de rosie si le-am lasat sa se rumeasca un pic pe grill. Dupa 2-3 minute, aveam cel mai bun sandvis din lume.

sandvis cu branza halloumi

Dupa mine, il declar sandvisul anului! Aveti o reteta mai buna?


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cel mai bun sandvis. Din lume.