O reteta minunata pentru o cina festiva!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada din piept de pui umpluta cu ficatei:

  • un piept de pui maricel
  • 2 oua
  • 300gr ficat pui
  • sare
  • piper
  • marar verde

Garnitura: cartofi, salata verde

Mod de preparare rulada din piept de pui umpluta cu ficatei:

Pieptul de pui se spala si se sterge cu un prosop de hartie ( sa nu mai fie asa ud), se lateste din cutit si se bate putin.
Ficatul de pui se fierbe putin sa nu mai fie sange in el si se taie marunt cubulete, se condimenteaza. Se pun ouale batute si mararul, si cu acest amestec se umple pieptul de pui, se ruleaza cu atentie si se inteapa cu scobitori pt siguranta sa nu iasa compozitia afara. Se pune la cuptor, se intoarce de pe o parte pe cealalta sa se rumeneasca, eu am pus si un paharel cu vin alb, pt aroma, am adaugat in acest sos cartofii intregi curatati dar fierti inainte, se serveste cu salata verde, pofta mare!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada din piept de pui umplut cu ficatei.