Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru rulouri de pui:
- 600 g piept dezosat de pui
- 4 felii sunca de pui sau bacon
- 4 ardei capia
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare rulouri de pui:
Coci ardeii, ii cureti de pielita si de cotor si ii lasi sa se scurga.
Cureti pieptul de piele si il tai in 4 bucati egale, pe care le bati cu ciocanul pentru snitele si le presari cu sare si un praf de piper sau alta planta aromatica.
Pe feliile de carne suprapui feliile de bacon si ardeii si rulezi totul.
Tai fiecare rulou in patru, infigi bucatile de rulou in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei si pasta de rosii diluata cu apa.
Le coci intr-o tava unsa cu ulei, la foc mediu, 30-40 de minute, stropindu-le cu sosul din tava.
Le servesti cu rosii coapte.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare