Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru rulouri de pui:
- 600 g piept dezosat de pui
- 4 felii sunca de pui sau bacon
- 4 ardei capia
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare rulouri de pui:
Coci ardeii, ii cureti de pielita si de cotor si ii lasi sa se scurga.
Cureti pieptul de piele si il tai in 4 bucati egale, pe care le bati cu ciocanul pentru snitele si le presari cu sare si un praf de piper sau alta planta aromatica.
Pe feliile de carne suprapui feliile de bacon si ardeii si rulezi totul.
Tai fiecare rulou in patru, infigi bucatile de rulou in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei si pasta de rosii diluata cu apa.
Le coci intr-o tava unsa cu ulei, la foc mediu, 30-40 de minute, stropindu-le cu sosul din tava.
Le servesti cu rosii coapte.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana