O reteta usoara, excelenta pentru masa de Revelion!

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru rulouri de pui:

  • 600 g piept dezosat de pui
  • 4 felii sunca de pui sau bacon
  • 4 ardei capia
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare rulouri de pui:

Coci ardeii, ii cureti de pielita si de cotor si ii lasi sa se scurga.
Cureti pieptul de piele si il tai in 4 bucati egale, pe care le bati cu ciocanul pentru snitele si le presari cu sare si un praf de piper sau alta planta aromatica.
Pe feliile de carne suprapui feliile de bacon si ardeii si rulezi totul.
Tai fiecare rulou in patru, infigi bucatile de rulou in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei si pasta de rosii diluata cu apa.
Le coci intr-o tava unsa cu ulei, la foc mediu, 30-40 de minute, stropindu-le cu sosul din tava.
Le servesti cu rosii coapte.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulouri de pui.