Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru rulouri de pui:
- 600 g piept dezosat de pui
- 4 felii sunca de pui sau bacon
- 4 ardei capia
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare rulouri de pui:
Coci ardeii, ii cureti de pielita si de cotor si ii lasi sa se scurga.
Cureti pieptul de piele si il tai in 4 bucati egale, pe care le bati cu ciocanul pentru snitele si le presari cu sare si un praf de piper sau alta planta aromatica.
Pe feliile de carne suprapui feliile de bacon si ardeii si rulezi totul.
Tai fiecare rulou in patru, infigi bucatile de rulou in betisorul pentru frigarui si stropesti cu putin ulei si pasta de rosii diluata cu apa.
Le coci intr-o tava unsa cu ulei, la foc mediu, 30-40 de minute, stropindu-le cu sosul din tava.
Le servesti cu rosii coapte.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară