Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulada de biscuiti:
- 500 gr.rahat
- 1000 gr.biscuiti populari
- 3 linguri cacao
- 1 flacon (mic)esenta rom
- 250 gr.nuca
- 1 l apa
- 200 gr.margarina Rama
Mod de preparare rulada de biscuiti:
Rahatul se taie cubulete, se amesteca cu apa si se topeste la foc mic pe aragaz. Se lasa sa se raceasca. Se adauga nuca maruntita, biscuitii sfaramati la robot, cacao, margarina si rom, rezultand o compozitie omogena. Din biscuitii sfaramati se opresc 2-3 linguri. Se intinde compozitia pe o folie de plastic tapetata cu biscuite, se ruleaza si se da la rece. Apoi se feliaza si se serveste ca desert.
O reteta propusa de: valentina nedelciu (garbo248513)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse