Un desert excelent cu biscuiti si cacao!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada de biscuiti:

  • 500 gr.rahat
  • 1000 gr.biscuiti populari
  • 3 linguri cacao
  • 1 flacon (mic)esenta rom
  • 250 gr.nuca
  • 1 l apa
  • 200 gr.margarina Rama

Mod de preparare rulada de biscuiti:

Citeste si:
Sibiu Jazz Competition 2020
Sibiu Jazz Competition 2020

Rahatul se taie cubulete, se amesteca cu apa si se topeste la foc mic pe aragaz. Se lasa sa se raceasca. Se adauga nuca maruntita, biscuitii sfaramati la robot, cacao, margarina si rom, rezultand o compozitie omogena. Din biscuitii sfaramati se opresc 2-3 linguri. Se intinde compozitia pe o folie de plastic tapetata cu biscuite, se ruleaza si se da la rece. Apoi se feliaza si se serveste ca desert.


O reteta propusa de: valentina nedelciu (garbo248513)

Citeste si:
Merită să le încerci: 6 preparate delicioase specifice bucătăriei...
Merită să le încerci: 6...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri