Timp de preparare: 4 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole:
- 500g fasole alba
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 1 ceapa mare
- 50g pasta tomate
- 1 litru bors
- sare
- leustean
- condimente speciale ptr ciorba
- ulei
Mod de preparare ciorba de fasole:
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Se schimba apa de 2-3 ori, dar de fiecare data se pune apa clocotita. Cand fasolea e aproape fiarta se adauga morcovul, telina, ceapa, tocate marunt, o potrivim de sare si adaugam condimentele. Cand legumele sunt fierte, adaugam borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa clocoteasca inca 15 minute. La final, se adauga leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: tania emilia Dumitrache (tany67)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor