Timp de preparare: 4 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole:
- 500g fasole alba
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 1 ceapa mare
- 50g pasta tomate
- 1 litru bors
- sare
- leustean
- condimente speciale ptr ciorba
- ulei
Mod de preparare ciorba de fasole:
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Se schimba apa de 2-3 ori, dar de fiecare data se pune apa clocotita. Cand fasolea e aproape fiarta se adauga morcovul, telina, ceapa, tocate marunt, o potrivim de sare si adaugam condimentele. Cand legumele sunt fierte, adaugam borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa clocoteasca inca 15 minute. La final, se adauga leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: tania emilia Dumitrache (tany67)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse