O reteta de ciorba de fasole, perfecta pentru zilele de post!

Timp de preparare: 4 - ore

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole:

  • 500g fasole alba
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa mare
  • 50g pasta tomate
  • 1 litru bors
  • sare
  • leustean
  • condimente speciale ptr ciorba
  • ulei

Mod de preparare ciorba de fasole:

Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Se schimba apa de 2-3 ori, dar de fiecare data se pune apa clocotita. Cand fasolea e aproape fiarta se adauga morcovul, telina, ceapa, tocate marunt, o potrivim de sare si adaugam condimentele. Cand legumele sunt fierte, adaugam borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa clocoteasca inca 15 minute. La final, se adauga leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

O reteta propusa de: tania emilia Dumitrache (tany67)

Aceasta reteta participa la Concursul Retete gustoase pentru postul Craciunului!! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de fasole.