Timp de preparare: 4 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole:
- 500g fasole alba
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 1 ceapa mare
- 50g pasta tomate
- 1 litru bors
- sare
- leustean
- condimente speciale ptr ciorba
- ulei
Mod de preparare ciorba de fasole:
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Se schimba apa de 2-3 ori, dar de fiecare data se pune apa clocotita. Cand fasolea e aproape fiarta se adauga morcovul, telina, ceapa, tocate marunt, o potrivim de sare si adaugam condimentele. Cand legumele sunt fierte, adaugam borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa clocoteasca inca 15 minute. La final, se adauga leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: tania emilia Dumitrache (tany67)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9