Timp de preparare: 4 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole:
- 500g fasole alba
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 1 ceapa mare
- 50g pasta tomate
- 1 litru bors
- sare
- leustean
- condimente speciale ptr ciorba
- ulei
Mod de preparare ciorba de fasole:
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert in apa rece. Se schimba apa de 2-3 ori, dar de fiecare data se pune apa clocotita. Cand fasolea e aproape fiarta se adauga morcovul, telina, ceapa, tocate marunt, o potrivim de sare si adaugam condimentele. Cand legumele sunt fierte, adaugam borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa clocoteasca inca 15 minute. La final, se adauga leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: tania emilia Dumitrache (tany67)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară