Ingrediente
- 500 ml lapte
- 4 oua
- 3-4 linguri de faina
- 2 linguri de nescafe
- Putina sare
- O lingura de unt
- 8 linguri de zahar
Laptele se fierbe cu cafeaua. Se adauga putina sare. Se pune apoi cate putina faina si se fierbe in continuare. Se pune putin unt, galbenusurile si tot zaharul.
Albusurile se bat spuma separat si se adauga si ele peste compozitia deja pregatita.
Toata compozitia se toarna intr-o forma unsa cu putin unt si se pregateste la bain-marie aproximativ 40 de minute.
Sursa: Delly.ro
Pe Delly vei gasi o multitudine de retete. Noi iti recomandam:
Spaghete cu carne de vaca
Salata de sezon
Papricas de crap
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?