Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
- 1 ceapa mare
- 1 ardei gras
- 1 borcan de rosii in bulion
- 1 borcan de fasole pastai
- 1 borcan de ciuperci
- 1 canuta de ulei
- sare
- condimente
- marar
- optional 2 linguri de faina pentru ca sosul sa fie un pic legat si 2 catei de usturoi
Mod de preparare fasole pastai cu ciuperci in sos de rosii:
Se caleste ceapa in ulei, se adauga ardeiul tocat fin, se pune putina apa si se fierbe pana scade apa, dupa care se adauga ciupercile. Se lasa un pic sa se caleasca, iar apoi se adauga rosiile. Se potriveste de sare si se lasa la fiert vreo 10-15 min. Daca va place sosul mai gros se desfac 2 linguri de faina in 50 ml de apa rece si se toarna peste ingrediente, puteti pune pentru o aroma mai buna 2 catei de usturoi taiati fin sau pasati ca pentru mujdei. Se adauga la final fasolea pastai (daca se adauga mai devreme se sfarama). Se lasa pana da in clocot si se pune mararul.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Violeta Matei (mateivioletadorina)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?