Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
- 1 ceapa mare
- 1 ardei gras
- 1 borcan de rosii in bulion
- 1 borcan de fasole pastai
- 1 borcan de ciuperci
- 1 canuta de ulei
- sare
- condimente
- marar
- optional 2 linguri de faina pentru ca sosul sa fie un pic legat si 2 catei de usturoi
Mod de preparare fasole pastai cu ciuperci in sos de rosii:
Se caleste ceapa in ulei, se adauga ardeiul tocat fin, se pune putina apa si se fierbe pana scade apa, dupa care se adauga ciupercile. Se lasa un pic sa se caleasca, iar apoi se adauga rosiile. Se potriveste de sare si se lasa la fiert vreo 10-15 min. Daca va place sosul mai gros se desfac 2 linguri de faina in 50 ml de apa rece si se toarna peste ingrediente, puteti pune pentru o aroma mai buna 2 catei de usturoi taiati fin sau pasati ca pentru mujdei. Se adauga la final fasolea pastai (daca se adauga mai devreme se sfarama). Se lasa pana da in clocot si se pune mararul.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Violeta Matei (mateivioletadorina)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară