O reteta savuroasa de pui cu cocos si salata de castraveti

Ingrediente pui cu cocos si salata de castraveti:

  • 1 albus batut Pui cu cocos
  • 2 bucati de piept de pui (pacatoasa de mine am lasat si pielita)
  • 4-5 linguri de nuca de cocos
  • 1 castravete mare
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • sare, piper, otet, ulei

Mod de preparare pui cu cocos si salata de castraveti:

Se incinge bine cuptorul si se unge tava cu ulei. Se bate albusul de ou si se condimenteaza (sare si piper). Se trece pieptul de pui prin ou si apoi prin nuca de cocos. Se aseaza bucatile de piept de pui in tava si se dau la cuptor. Cand s-au rumenit pe o parte, se intorc. Se taie castravetele feliute si se lasa sa scurga zeama pe un prosop de bucatarie.Se taie ceapa si morcovi si se sareaza. Se amesteca cu castravetii si se asezoneaza dupa gust. Cand puiul s-a rumenit si s-a patruns, scoateti pieptul si asezati-l peste salata. Puteti sa mai adaugati verdeata.

Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pui cu cocos si salata de castraveti.