Ingrediente pui cu cocos si salata de castraveti:
- 1 albus batut
- 2 bucati de piept de pui (pacatoasa de mine am lasat si pielita)
- 4-5 linguri de nuca de cocos
- 1 castravete mare
- 1 ceapa rosie
- 2 morcovi
- sare, piper, otet, ulei
Mod de preparare pui cu cocos si salata de castraveti:
Se incinge bine cuptorul si se unge tava cu ulei. Se bate albusul de ou si se condimenteaza (sare si piper). Se trece pieptul de pui prin ou si apoi prin nuca de cocos. Se aseaza bucatile de piept de pui in tava si se dau la cuptor. Cand s-au rumenit pe o parte, se intorc. Se taie castravetele feliute si se lasa sa scurga zeama pe un prosop de bucatarie.Se taie ceapa si morcovi si se sareaza. Se amesteca cu castravetii si se asezoneaza dupa gust. Cand puiul s-a rumenit si s-a patruns, scoateti pieptul si asezati-l peste salata. Puteti sa mai adaugati verdeata.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară