O reteta de paste cu cocktail de fructe de mare, ce poate fi preparata si in zilele de dezlegare la peste!
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru paste de sepie cu cocktail de fructe de mare:
- 300 gr cocktail fructe de mare
- 2-3 rosii
- 1 punga paste de sepie (250 gr)
- 3 linguri bulion
- 2 cepe
- 1 capatana de usturoi
- 1 paharel de vin rosu
- ulei masline
- 10 masline negre
- 1/2 plic condimente speciale pt paste + rozmarin
- optional verdeata (patrunjel,marar)
Mod de preparare paste de sepie cu cocktail de fructe de mare:
Se pun pastele la fiert, cam 10 min, impreuna cu 1 lingura de ulei de masline si sare si se amesteca, cand si cand, sa nu le lipeasca. Se opresete focul si se scurg pastele de apa. Am avut paste de sepie din Italia, dar merge si cu altfel de paste. Se curata ceapa si usturoiul, si se pun la calit impreuna cu fructele de mare in 2-3 linguri ulei de masline. Cand ceapa devine solzisori aramii, se adauga rosiile taiate, in prealabil, bulionul, maslinele, vinul si condimentele. Se lasa pe foc amestecand cand si cand. Peste aproximativ 15 minute se opreste focul si se amesteca cu pastele. Optional se poate adauga patrunjel sau marar, dupa preferinta.
Se servesc impreuna cu un pahar de vin rosu.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Mihaela Ilovan (lief)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”