1 punga cocktail de fructe de mare ( fara surimi )
2 linguri margarina
4 catei de usturoi
1 pahar de vin alb
3 rosii decojite
1 praf de chilli
1 praf de piper
frunze de patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se topeste margarina si se adauga fructele de mare decongelate. Se calesc timp de 3 minute , amestecand incontinuu, apoi se adauga usturoiul tocat marunt , rosiile taiate cubulete si se lasa din nou 3 minute la foc mic sa fiarba innabusit in suc propriu , amestecand din cand in cand sa nu se prinda.
Se adauga vinul alb , praful de chilli , se asezoneaza cu sare si piper si se mai lasa pe foc pana sosul scade si devine usor consistent , iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
O reteta propusa de: Ionescu Simona (simona)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară