12:04, 26 Aprilie 2008 publicat în Retete culinare

O ciorba potrivita pentru Paste. Ingredientele sunt pentru 10 portii.
Delly iti ofera astazi o editie speciala de sambata pentru a te ajuta cu ultimele pregatiri pentru sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Speram ca te-am ajutat in bucatarie de fiecare data cand ai avut nevoie. Astazi vrem sa-ti uram Paste Fericit, pace sufleteasca si multa sanatate!

Si bineinteles: spor in bucatarie!



Timp de preparare:

1 - ora

Dificultate:

medie

Ingrediente:

-carne miel(gat,sira sau coaste)850g
-morcovi 200g
-pastarnac,patrunjel(radacina) 200g
-ceapa 200g
-ceapa verde 200g
-marar verde 50g
-ulei 50g
-iaurt 400g sau smantana 200g
-orez 75g
-faina50g
-galbenusuri 3
-lamaie 100g
-sare

Mod de preparare:

Carnea se fierbe in apa (3litri)cu putina sare si se spumeaza.Morcovii,pastarnacul,ceapa tocate marunt si inabusite un pic (5 min)in ulei se adauga in ciorba.
Se continua fierberea ,adaugandu-se orezul spalat si dat in citeva clocote inainte,ceapa verde si compozitia din galbenusuri,faina si smantana si se mai fierb 10 min.Se adauga marar verde,suc de lamaie si sare dupa gust si se mai fierb 5 min.

O reteta propusa de: Draghici Gina (nardi)



Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri