Speram ca te-am ajutat in bucatarie de fiecare data cand ai avut nevoie. Astazi vrem sa-ti uram Paste Fericit, pace sufleteasca si multa sanatate!
Si bineinteles: spor in bucatarie!
Timp de preparare:
1 - ora
Dificultate:
medie
Ingrediente:
-carne miel(gat,sira sau coaste)850g
-morcovi 200g
-pastarnac,patrunjel(radacina) 200g
-ceapa 200g
-ceapa verde 200g
-marar verde 50g
-ulei 50g
-iaurt 400g sau smantana 200g
-orez 75g
-faina50g
-galbenusuri 3
-lamaie 100g
-sare
Mod de preparare:
Carnea se fierbe in apa (3litri)cu putina sare si se spumeaza.Morcovii,pastarnacul,ceapa tocate marunt si inabusite un pic (5 min)in ulei se adauga in ciorba.
Se continua fierberea ,adaugandu-se orezul spalat si dat in citeva clocote inainte,ceapa verde si compozitia din galbenusuri,faina si smantana si se mai fierb 10 min.Se adauga marar verde,suc de lamaie si sare dupa gust si se mai fierb 5 min.
O reteta propusa de: Draghici Gina (nardi)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.