Timp de preparare: 65 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele la cuptor:
- 500 g carne tocata amestec (vita si porc)
- 3 morcovi
- 3 cartofi
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 1 legatura marar
- 1 lingura gris
- busuioc
- cimbru
- oregano
- tarhon
- maghiran
- sare
- piper
Mod de preparare chiftele la cuptor:
Intr-un bol punem carnea tocata, adaugam legumele spalate si maruntite (eu le-am dat prin razatoare), ouale si amestecam usor. Punem cate putin din fiecare condiment (dupa gustul fiecaruia), grisul, iar la sfarsit mararul tocat marunt si amestecam bine compozitia. Cu mana usor umeda, formam bilute pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 40 minute, timp in care le si intoarcem. Cand sunt gata se pot servi calde sau reci, dupa preferinte.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse