Timp de preparare: 65 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftele la cuptor:
- 500 g carne tocata amestec (vita si porc)
- 3 morcovi
- 3 cartofi
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 1 legatura marar
- 1 lingura gris
- busuioc
- cimbru
- oregano
- tarhon
- maghiran
- sare
- piper
Mod de preparare chiftele la cuptor:
Intr-un bol punem carnea tocata, adaugam legumele spalate si maruntite (eu le-am dat prin razatoare), ouale si amestecam usor. Punem cate putin din fiecare condiment (dupa gustul fiecaruia), grisul, iar la sfarsit mararul tocat marunt si amestecam bine compozitia. Cu mana usor umeda, formam bilute pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 40 minute, timp in care le si intoarcem. Cand sunt gata se pot servi calde sau reci, dupa preferinte.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie