O retete de chiftele sanatoase si foarte gustoase!

Timp de preparare: 65 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftele la cuptor:

  • 500 g carne tocata amestec (vita si porc)
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura gris
  • busuioc
  • cimbru
  • oregano
  • tarhon
  • maghiran
  • sare
  • piper

Mod de preparare chiftele la cuptor:

Intr-un bol punem carnea tocata, adaugam legumele spalate si maruntite (eu le-am dat prin razatoare), ouale si amestecam usor. Punem cate putin din fiecare condiment (dupa gustul fiecaruia), grisul, iar la sfarsit mararul tocat marunt si amestecam bine compozitia. Cu mana usor umeda, formam bilute pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 40 minute, timp in care le si intoarcem. Cand sunt gata se pot servi calde sau reci, dupa preferinte.
Pofta buna!

O reteta propusa de: Simona Patras (sim_22)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftele aromate la cuptor.