Timp de preparare: 5 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru orez cu lapte si portocale:
- 200 g orez cu bob rotund
- 1 cana cu suc de portocale
- 800 ml lapte
- zahar dupa gust
- 2 portocale
Mod de preparare orez cu lapte si portocale:
Se spala orezul si se pune la umflat in sucul de portocale 60 de minute. Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul dupa gust si cand incepe sa fiarba se adauga orezul scurs de sucul de portocale. Dupa ce a fiert orezul si s-a racit, se amesteca cu portocalele taiate si se serveste cu felii de portocale.
O reteta propusa de: daniela babaet (danamony)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!