Orez cu lapte si portocale, un desert minunat!

Timp de preparare: 5 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru orez cu lapte si portocale:

  • 200 g orez cu bob rotund
  • 1 cana cu suc de portocale
  • 800 ml lapte
  • zahar dupa gust
  • 2 portocale

Mod de preparare orez cu lapte si portocale:

Se spala orezul si se pune la umflat in sucul de portocale 60 de minute. Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul dupa gust si cand incepe sa fiarba se adauga orezul scurs de sucul de portocale. Dupa ce a fiert orezul si s-a racit, se amesteca cu portocalele taiate si se serveste cu felii de portocale.

O reteta propusa de: daniela babaet (danamony)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Orez cu lapte si portocale.