Timp de preparare: 5 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru orez cu lapte si portocale:
- 200 g orez cu bob rotund
- 1 cana cu suc de portocale
- 800 ml lapte
- zahar dupa gust
- 2 portocale
Mod de preparare orez cu lapte si portocale:
Se spala orezul si se pune la umflat in sucul de portocale 60 de minute. Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul dupa gust si cand incepe sa fiarba se adauga orezul scurs de sucul de portocale. Dupa ce a fiert orezul si s-a racit, se amesteca cu portocalele taiate si se serveste cu felii de portocale.
O reteta propusa de: daniela babaet (danamony)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?