O delicioasa prajitura cu branza, care se prepara foarte usor.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu branza:

Aluat:

Citeste si:
7 Cosmetice naturale cu miere și lăptișor de matcă
7 Cosmetice naturale cu miere...
  • 300 gr. faina
  • 125 gr. unt
  • 1 ou
  • 125 gr. zahar
  • 1 praf de copt
  • 30 gr. cacao
  • 2 linguri smantana

Crema:

  • 700 gr. branza dulce (eu am pus ricotta)
  • 200 gr. zahar
  • 4 galbenusuri + albusurile batute spuma
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 2 linguri smantana groasa

Mod de preparare prajitura cu branza:

Se amesteca toate ingredientele bine: faina, untul, oul, zaharul, praful de copt si cacao. La sfarsit se adauga smantana. Din aluatul rezultat lasi deoparte o bucata din cantitate (asa din ochi), iar cu restul intinzi o foaie cu o lingura, in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau captusita cu hartie. Crema: se amesteca toate ingredientele la un loc si apoi se adauga albusurile batute spuma. Se incorporeaza usor albusurile si se toarna crema formata peste foaia de aluat din tava. Se amesteca bucata de aluat pusa deop

Citeste si:
Săpunul cu SULF: indicații terapeutice și 5 recomandări
Săpunul cu SULF: indicații...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri