Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 4 kg rosii coapte
- 1-1.5 kg ardei kapia
- 2 legaturi patrunjrl verde
- 2 linguri de zahar
- 1 lingura sare
- 2 frunze de dafin
- Ulei
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc apoi li se scoate coaja, se introduc la blender, apoi se pun in ulei incins intr-o cratita. Se adauga de asemenea si ardeii curatati de seminte si taiati marunt. Se lasa 30 de minute apoi potrivim de sare si piper, adaugam verdetata taiata marunt. Se pune apoi fierbinte in borcane sterilizate.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!