Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 4 kg rosii coapte
- 1-1.5 kg ardei kapia
- 2 legaturi patrunjrl verde
- 2 linguri de zahar
- 1 lingura sare
- 2 frunze de dafin
- Ulei
Mod de preparare:
Rosiile se oparesc apoi li se scoate coaja, se introduc la blender, apoi se pun in ulei incins intr-o cratita. Se adauga de asemenea si ardeii curatati de seminte si taiati marunt. Se lasa 30 de minute apoi potrivim de sare si piper, adaugam verdetata taiata marunt. Se pune apoi fierbinte in borcane sterilizate.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?