O reteta foarte buna pentru camara noastra.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 4 kg rosii coapte
  • 1-1.5 kg ardei kapia
  • 2 legaturi patrunjrl verde
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura sare
  • 2 frunze de dafin
  • Ulei

Mod de preparare:
Rosiile se oparesc apoi li se scoate coaja, se introduc la blender, apoi se pun in ulei incins intr-o cratita. Se adauga de asemenea si ardeii curatati de seminte si taiati marunt. Se lasa 30 de minute apoi potrivim de sare si piper, adaugam verdetata taiata marunt. Se pune apoi fierbinte in borcane sterilizate.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tocana de rosii si ardei.

Retete culinare similare