O reteta delicioasa de piept de pui in sos

Ingrediente piept de pui in sos:

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ceapa rosie Piept de pui in sos
  • 100ml smantana
  • 50ml vin alb
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura mustar simplu
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • sare, piper
  • patrunjel verde.

Mod de preparare piept de pui in sos:

Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul. Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciuperci si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic. Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute. Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustar si ingrosam putin sos cu o lingura de faina dizolvata in putina apa. Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt. Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui in sos.