1 Octombrie 2011 publicat în Retete culinare 19 share-uri

O reteta delicioasa de piept de pui in sos

Ingrediente piept de pui in sos:

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 100ml smantana
  • 50ml vin alb
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura mustar simplu
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • sare, piper
  • patrunjel verde.

Mod de preparare piept de pui in sos:

Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul. Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciuperci si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic. Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute. Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustar si ingrosam putin sos cu o lingura de faina dizolvata in putina apa. Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt. Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri