Ingrediente piept de pui in sos:
- 2 bucati piept de pui
- 1 ceapa rosie
- 100ml smantana
- 50ml vin alb
- 1 lingura faina
- 1 lingura mustar simplu
- 1 conserva mica de ciuperci
- sare, piper
- patrunjel verde.
Mod de preparare piept de pui in sos:
Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul. Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciuperci si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic. Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute. Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustar si ingrosam putin sos cu o lingura de faina dizolvata in putina apa. Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt. Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor