Ingrediente rulouri cu vinete in sos de rosii:
- 2 vinete
Umplutura rulouri cu vinete in sos de rosii:
- 300 g carne tocata
- 1 ceapa rasa
- 2-3 linguri pesmet
- 4 linguri cascaval ras
- 1 ou
- patrunjel
- sare
- piper
Sos rulouri cu vinete in sos de rosii:
- 5-6 rosii
- 2-3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare rulouri cu vinete in sos de rosii:
Sos rulouri cu vinete in sos de rosii:
Usturoiul taiat feliute se caleste usor in 2 linguri ulei. Se adauga rosiile date pe razatoare si se fierbe totul 10-15 minute. Se adauga dupa gust sare, piper si busuioc.
Vinetele se taie in felii subtiri, pe lungime si se preasara cu sare. Se prajesc 3-4 minute, in putin ulei, pana se inmoaie. Se scot pe hartie absorbanta.
Umplutura rulouri cu vinete in sos de rosii:
Carnea tocata se amesteca cu sare, piper, patrunjel tocat marunt, cascaval ras, ceapa rasa, ou si pesmet. Din pasta obtinuta se modeleaza forme cilindrice, mici, care se infasoara apoi in felii de vinete. Rulourile se pot lega cu frunze de ceapa verde, se pot prinde cu scobitori sau se pot lasa ca atare. Se aseaza in tava si se toarna sos de rosii peste ele. Se da tava la cuptor pentru 45-50 minute.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară