O reteta sanatoasa si gustoasa de rulada de pui

Timp de preparare rulada de pui:

60 - min

Dificultate rulada de pui:

medie

Ingrediente rulada de pui:

  • 700 g file de pui Rulada de pui cu patrunjel, marar si gelatina
  • gelatina 30 g
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita marar si patrunjel uscat si sfaramat

Mod de preparare rulada de pui:

Carnea de pui se taie cuburi mici. Adaugam usturoi pisat,piper,sare,boia de ardei,patrunjel, marar si gelatina dizolvata calduta.Se amesteca bine.Se pune tot amestecul intr-o hartie de copt pe care o strangem bine. Daca nu sta stransa o legam cu ata bine.Hartia se se pune intr-o forma de copt(eu am avut una de silicon).Se lasa in cuptorul preincalzit,la 200 de grade 50 de minute.
Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.O cutie de lapte uht,tinuta in apa cateva ore se taie la un capat si se pune in ea carne de pui racita cu tot cu hartie.Se lasa peste nopate in frigider.

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta participa la concursul Gateste Dellycios, iar noi te premiem! Click aici pentru a participa si tu!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada de pui.