Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 180 g biscuiti digestivi
- 80 g margarina topita
- 400 g crema branza
- 2 linguri faina
- 190 g zahar pudra
- 2 oua si 1 galbenus
- 1450 ml smantana dulce
- 500 g zmeura
- esenta vanilie
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul. Zdrobiti biscuitii intr-o punga cu batatorul. Biscuitii faramitati se amesteca impreuna cu margarina. Asezati biscuitii intr-o forma de tort, tapetata cu hartie de copt, presand foarte bine. Se coace timp de 5 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Bateti crema de branza cu faina, 170 gr zahar pudra, cateva picaturi de esenta de vanilie, smantana, ouale si galbenusul, pana devine cremos si pufos. Puneti cateva zmeure peste biscuiti si apoi crema. Coaceti pentru 40-45 minute. Lasati prajitura sa se raceasca in forma in care s-a copt.. Pastrati zmeura pentru sos. Se pune, intr-un vas, zmeura cu 20 gr de zahar pudra. Se pune pe foc devine suculent si apoi, cu o furculita, apasati pana devine un sos. Intindeti uniform sosul pe cheescake si apoi asezati zmeura. Lasati la frigider 3 ore. Serviti rece.
O reteta propusa de: (ioanaiuliana)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă