Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 180 g biscuiti digestivi
- 80 g margarina topita
- 400 g crema branza
- 2 linguri faina
- 190 g zahar pudra
- 2 oua si 1 galbenus
- 1450 ml smantana dulce
- 500 g zmeura
- esenta vanilie
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul. Zdrobiti biscuitii intr-o punga cu batatorul. Biscuitii faramitati se amesteca impreuna cu margarina. Asezati biscuitii intr-o forma de tort, tapetata cu hartie de copt, presand foarte bine. Se coace timp de 5 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Bateti crema de branza cu faina, 170 gr zahar pudra, cateva picaturi de esenta de vanilie, smantana, ouale si galbenusul, pana devine cremos si pufos. Puneti cateva zmeure peste biscuiti si apoi crema. Coaceti pentru 40-45 minute. Lasati prajitura sa se raceasca in forma in care s-a copt.. Pastrati zmeura pentru sos. Se pune, intr-un vas, zmeura cu 20 gr de zahar pudra. Se pune pe foc devine suculent si apoi, cu o furculita, apasati pana devine un sos. Intindeti uniform sosul pe cheescake si apoi asezati zmeura. Lasati la frigider 3 ore. Serviti rece.
O reteta propusa de: (ioanaiuliana)
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?