Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 3 bucati de macrou (dar se poate face cu orice fel de peste)
- 1 morcov
- 2 tulpini de telina
- 1 ceapa
- 2 ardei
- 2 rosii
- 1 cartof
- 2 linguri de orez
- 1 lingura de pasta de tomate
- 1 lingura ulei
- leustean, patrunjel
- suc de lamaie ptr acrit (n-am avut bors)
Mod de preparare:
Pestele se curata si se taie bucati, iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovul. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii, cartoful si tulpina de telina.
Tot acum se poate adauga si pasta de tomate, apoi adaugam apa. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste. Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc. La sfarsit, se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Ciorba de peste se acreste dupa gust cu zeama de lamaie sau bors.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?