O minunata reteta de cheesecake cu zmeura, excelenta pentru intreaga familie!

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 180 g biscuiti digestivi
  • 80 g margarina topita
  • 400 g crema branza
  • 2 linguri faina
  • 190 g zahar pudra
  • 2 oua si 1 galbenus
  • 1450 ml smantana dulce
  • 500 g zmeura
  • esenta vanilie

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul. Zdrobiti biscuitii intr-o punga cu batatorul. Biscuitii faramitati se amesteca impreuna cu margarina. Asezati biscuitii intr-o forma de tort, tapetata cu hartie de copt, presand foarte bine. Se coace timp de 5 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Bateti crema de branza cu faina, 170 gr zahar pudra, cateva picaturi de esenta de vanilie, smantana, ouale si galbenusul, pana devine cremos si pufos. Puneti cateva zmeure peste biscuiti si apoi crema. Coaceti pentru 40-45 minute. Lasati prajitura sa se raceasca in forma in care s-a copt.. Pastrati zmeura pentru sos. Se pune, intr-un vas, zmeura cu 20 gr de zahar pudra. Se pune pe foc devine suculent si apoi, cu o furculita, apasati pana devine un sos. Intindeti uniform sosul pe cheescake si apoi asezati zmeura. Lasati la frigider 3 ore. Serviti rece.

O reteta propusa de: (ioanaiuliana)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cheesecake cu zmeura.