O reteta delicioasa de papanasi prajiti

Ingrediente:

  • 400 g branza de vaca Papanasi prajiti. Reteta papanasi
  • 1 lingura faina
  • 2 lingura gris
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • smantana(frisca)
  • dulceata

Mod de praparare:

Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana sau frisca batuta.

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Papanasi prajiti.