O reteta delicioasa de biscuiti cu cafea

Aceasta reteta de biscuiti simpli si eleganti ii apartine celebrei Emily Luchetti si cu siguranta se incadreaza in stilul ei celebru de a prepara dulciurile.

Adevarul este ca si pe mine m-au uimit biscuitii acestia prin simplitatea lor si ma intrebam in timp ce ii pregateam ce poate fi atat de deosebit la acesti biscuiti saracaciosi. Misterul mi-a fost dezvaluit de indata ce i-am scos din cuptor, iar mai tarziu, alaturi de un bol de inghetata de vanilie am inteles ce ii face atat de deosebiti.

Ingrediente:Biscuiti cu cafea. Reteta biscuiti cu cafea

  • 200 grame unt rece
  • 100 grame zahar
  • aproximativ 350 grame de faina
  • un praf de sare
  • 50 de grame de cafea proaspat macinata

Mod de preparare:

Amestecati zaharul cu untul pana obtineti o pasta compacta. Adaugati treptat faina, sarea si cafeaua.Intindeti aluatul pe o suprafata usor pudrata cu faina si rulati-l. Taiati feliute de aluat si asezati-le o tava. Puneti tava cu biscuitii la rece pentru o ora. Puneti biscuitii in cuptorul incins in prealabil si coaceti pentru 45 de minute.

Mai multe retete gustoase puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Biscuiti cu cafea.