Ingrediente:
- 400 g carne de porc
- 2 oua, faina
- fulgi de porumb
- sare
- piper
Preparare:
Kaufland dezvoltă primul program agricol pentru carne de porc...

Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Ouale se bat cu sare si piper. Fulgii de porumb se zdrobesc.
Se ia fiecare bucata de carne, se trece mai intai prin faina, apoi prin amestecul de ou, iar la final prin fulgii de porumb. Bucatile de carne, astfel imbracate, se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe servete absorbante de hartie. Se pot servi atat calde cat si reci.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul truedelights.wordpress.com
Dispepsia sau indigestia: Remedii homeopate

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?