Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1-2 lamai
- 100 g ghimbir
- 500 g cartofi
- 50ml ulei
- sare
- piper
- 300-400 g piept de pui
Mod de preparare:
Se taie cartofii cubulete si se pun la fiert. Intre timp, radem lamaia de coaja, taiem la blender ghimbirul. Amestecam intr-un bol coaja de lamaie, ghimbirul, o lingurita de ulei de arahide si putina sare. Adaugam pieptul de pui si il ungem bine, inainte de asta il taiem putin pentru a se rumeni mai bine. Il lasam la macerat 10 minute, dupa care il prajim pe o tigaie tip gratar, unsa cu putin ulei. Scoatem cartofii fierti si ii punem intr- un bol, unde ii strivim bine, adaugand putina coaja de lamaie si lapte. Se serveste cald, se mai poate adauga si o rosie pentru aspect.
O reteta propusa de: 123456 Liviu (livius19)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară