Piept de pui cu ghimbir

Un deliciu culinar, usor de preparat.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1-2 lamai
  • 100 g ghimbir
  • 500 g cartofi
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
  • 300-400 g piept de pui

Mod de preparare:
Se taie cartofii cubulete si se pun la fiert. Intre timp, radem lamaia de coaja, taiem la blender ghimbirul. Amestecam intr-un bol coaja de lamaie, ghimbirul, o lingurita de ulei de arahide si putina sare. Adaugam pieptul de pui si il ungem bine, inainte de asta il taiem putin pentru a se rumeni mai bine. Il lasam la macerat 10 minute, dupa care il prajim pe o tigaie tip gratar, unsa cu putin ulei. Scoatem cartofii fierti si ii punem intr- un bol, unde ii strivim bine, adaugand putina coaja de lamaie si lapte. Se serveste cald, se mai poate adauga si o rosie pentru aspect.


O reteta propusa de: 123456 Liviu (livius19)

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri