Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1-2 lamai
- 100 g ghimbir
- 500 g cartofi
- 50ml ulei
- sare
- piper
- 300-400 g piept de pui
Mod de preparare:
Se taie cartofii cubulete si se pun la fiert. Intre timp, radem lamaia de coaja, taiem la blender ghimbirul. Amestecam intr-un bol coaja de lamaie, ghimbirul, o lingurita de ulei de arahide si putina sare. Adaugam pieptul de pui si il ungem bine, inainte de asta il taiem putin pentru a se rumeni mai bine. Il lasam la macerat 10 minute, dupa care il prajim pe o tigaie tip gratar, unsa cu putin ulei. Scoatem cartofii fierti si ii punem intr- un bol, unde ii strivim bine, adaugand putina coaja de lamaie si lapte. Se serveste cald, se mai poate adauga si o rosie pentru aspect.
O reteta propusa de: 123456 Liviu (livius19)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă