Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 gr unt
- 250 gr lapte praf
- 100 gr cacao
- 500 gr zahar
- 0,150 l apa
- unt
- esenta de vanilie
- esenta de rom
- 100 g miez de nuca
Mod de preparare:
Untul se freaca bine cu laptele si cacao, pana se obtine o pasta omogena. Se pregateste un sirop din zahar si apa si se fierbe pana se leaga. Se lasa sa se raceasca si se toarna treptat peste pasta de cacao. Tava in care se va pregati ciocolata trebuie sa stea la rece (zero grade) cam 12 ore. Inainte de a se intinde compozitia, tava trebuie unsa cu unt. Miezul de nuca, taiat in bucati se amesteca cu compozitia, se adauga esentele, dupa care se intinde uniform in tava. Compozitia se lasa in congelator cateva ore pana se intareste. Ciocolata de casa este foarte gustoasa.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!