Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 gr unt
- 250 gr lapte praf
- 100 gr cacao
- 500 gr zahar
- 0,150 l apa
- unt
- esenta de vanilie
- esenta de rom
- 100 g miez de nuca
Mod de preparare:
Untul se freaca bine cu laptele si cacao, pana se obtine o pasta omogena. Se pregateste un sirop din zahar si apa si se fierbe pana se leaga. Se lasa sa se raceasca si se toarna treptat peste pasta de cacao. Tava in care se va pregati ciocolata trebuie sa stea la rece (zero grade) cam 12 ore. Inainte de a se intinde compozitia, tava trebuie unsa cu unt. Miezul de nuca, taiat in bucati se amesteca cu compozitia, se adauga esentele, dupa care se intinde uniform in tava. Compozitia se lasa in congelator cateva ore pana se intareste. Ciocolata de casa este foarte gustoasa.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară