Ingrediente:
- 500g zahar
- 250 g lapte praf
- 75 g unt
- 100 g apa
- 1 lingura cacao
- zahar vanilat
- un varf cutit sare de lamaie
Mod de preparare:
Se amesteca zahar cu cacao, se adauga apa si se pune la fiert.
Se fierbe pana se fac bule.
Se adauga untul si se lasa deoparte 5 minute.
Adaugam apoi lapte praf putin cate putin si amestecam pana se omogenizeaza.
Intr-o tava punem o folie de plastic umezita cu apa si apoi turnam compozitia peste folie, apoi o dam la frigider.
Alte retete gustoase puteti regasi pe blogul https://bucatarie-usoara.blogspot.com/
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!