Ingrediente:
- 500g zahar
- 250 g lapte praf
- 75 g unt
- 100 g apa
- 1 lingura cacao
- zahar vanilat
- un varf cutit sare de lamaie
Mod de preparare:
Se amesteca zahar cu cacao, se adauga apa si se pune la fiert.
Se fierbe pana se fac bule.
Se adauga untul si se lasa deoparte 5 minute.
Adaugam apoi lapte praf putin cate putin si amestecam pana se omogenizeaza.
Intr-o tava punem o folie de plastic umezita cu apa si apoi turnam compozitia peste folie, apoi o dam la frigider.
Alte retete gustoase puteti regasi pe blogul https://bucatarie-usoara.blogspot.com/
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei