Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg rosii
- 1 ceapa
- 1 l apa
- 2 linguri orez
- 1 lingura unt
- 100 g cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rosiile se spala si se taie in felii. Ceapa se curata si se toaca marunt. Untul se topeste usor intr-o oala. Se adauga ceapa si rosiile, se calesc, dupa care se adauga apa fierbinte si se continua fierberea cam 15 minute. Intre timp, se alege si se spala orezul. Supa se paseaza prin sita, se adauga orezul si se pune din nou pe foc. Se condimenteaza dupa gust. La final, se adauga patrunjelul tocat marunt si cubulete de cascaval.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei