Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 g faina
- 5 nectarine
- 200 g zahar
- 200 g unt moale
- 3 oua
- 1 praf sare
- 1 plic praf de copt
- 2-3 linguri esenta de vanilie
Mod de preparare:
Nectarinele se spala, se scot samburii si se taie felii. Untul se freaca cu zaharul. Se adauga ouale, apoi faina amestecata cu praful de copt si sare. Se amesteca toata compozitia, se adauga zaharul vanilat si nectarinele, se amesteca bine si se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins timp de 40-45 minute, pana se rumeneste.
Sursa foto :The Shifted Librarian
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023