Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 g faina
- 5 nectarine
- 200 g zahar
- 200 g unt moale
- 3 oua
- 1 praf sare
- 1 plic praf de copt
- 2-3 linguri esenta de vanilie
Mod de preparare:
Nectarinele se spala, se scot samburii si se taie felii. Untul se freaca cu zaharul. Se adauga ouale, apoi faina amestecata cu praful de copt si sare. Se amesteca toata compozitia, se adauga zaharul vanilat si nectarinele, se amesteca bine si se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins timp de 40-45 minute, pana se rumeneste.
Sursa foto :The Shifted Librarian
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?