Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 g faina
- 5 nectarine
- 200 g zahar
- 200 g unt moale
- 3 oua
- 1 praf sare
- 1 plic praf de copt
- 2-3 linguri esenta de vanilie
Mod de preparare:
Nectarinele se spala, se scot samburii si se taie felii. Untul se freaca cu zaharul. Se adauga ouale, apoi faina amestecata cu praful de copt si sare. Se amesteca toata compozitia, se adauga zaharul vanilat si nectarinele, se amesteca bine si se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins timp de 40-45 minute, pana se rumeneste.
Sursa foto :The Shifted Librarian
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.