Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 g faina
- 5 nectarine
- 200 g zahar
- 200 g unt moale
- 3 oua
- 1 praf sare
- 1 plic praf de copt
- 2-3 linguri esenta de vanilie
Mod de preparare:
Nectarinele se spala, se scot samburii si se taie felii. Untul se freaca cu zaharul. Se adauga ouale, apoi faina amestecata cu praful de copt si sare. Se amesteca toata compozitia, se adauga zaharul vanilat si nectarinele, se amesteca bine si se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptorul incins timp de 40-45 minute, pana se rumeneste.
Sursa foto :The Shifted Librarian
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare