Timp de preparare: 30-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3-4 cepe maricele
- 1-2 morcovi
- 2 ardei grasi sau gogosari
- 1kg de dovlecei
- 2-3 catei de usturoi
- 10-20 boabe piper
- 2 frunze de dafin
- 3 linguri pasta de tomate
- 50 ml de ulei
Mod de preparare:
Se pune uleiul de preferat in tuci, apoi ceapa taiata, morcovul ras pe razatoarea mare, ardeiul si dovlecelul ras. Se calesc timp de 20 minute, dupa care se adauga mirodeniile: usturoiul, piperul si boabele de piper. Dupa 5 minute se adauga pasta de tomate si se mai lasa la fiert inca 5 minute. Se serveste calda sau rece de la frigider.
O reteta propusa de: balasa ecaterina purcaroiu
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!