Zacusca de dovlecei

12:08, 27 August 2011 publicat în Retete culinare

O reteta deosebita de zacusca de dovlecei.

Timp de preparare: 30-40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3-4 cepe maricele
  • 1-2 morcovi
  • 2 ardei grasi sau gogosari
  • 1kg de dovlecei
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10-20 boabe piper
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml de ulei

Mod de preparare:

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus

Se pune uleiul de preferat in tuci, apoi ceapa taiata, morcovul ras pe razatoarea mare, ardeiul si dovlecelul ras. Se calesc timp de 20 minute, dupa care se adauga mirodeniile: usturoiul, piperul si boabele de piper. Dupa 5 minute se adauga pasta de tomate si se mai lasa la fiert inca 5 minute. Se serveste calda sau rece de la frigider.


O reteta propusa de: balasa ecaterina purcaroiu

Citeste si:
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea
Bariéderm Cica Ulei susține...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri