Timp de preparare: 30-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3-4 cepe maricele
- 1-2 morcovi
- 2 ardei grasi sau gogosari
- 1kg de dovlecei
- 2-3 catei de usturoi
- 10-20 boabe piper
- 2 frunze de dafin
- 3 linguri pasta de tomate
- 50 ml de ulei
Mod de preparare:
Se pune uleiul de preferat in tuci, apoi ceapa taiata, morcovul ras pe razatoarea mare, ardeiul si dovlecelul ras. Se calesc timp de 20 minute, dupa care se adauga mirodeniile: usturoiul, piperul si boabele de piper. Dupa 5 minute se adauga pasta de tomate si se mai lasa la fiert inca 5 minute. Se serveste calda sau rece de la frigider.
O reteta propusa de: balasa ecaterina purcaroiu
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.