Timp de preparare: 30-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3-4 cepe maricele
- 1-2 morcovi
- 2 ardei grasi sau gogosari
- 1kg de dovlecei
- 2-3 catei de usturoi
- 10-20 boabe piper
- 2 frunze de dafin
- 3 linguri pasta de tomate
- 50 ml de ulei
Mod de preparare:
Pune tusea la colț cu Imunotus

Se pune uleiul de preferat in tuci, apoi ceapa taiata, morcovul ras pe razatoarea mare, ardeiul si dovlecelul ras. Se calesc timp de 20 minute, dupa care se adauga mirodeniile: usturoiul, piperul si boabele de piper. Dupa 5 minute se adauga pasta de tomate si se mai lasa la fiert inca 5 minute. Se serveste calda sau rece de la frigider.
O reteta propusa de: balasa ecaterina purcaroiu
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?