Timp de preparare: 30-40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3-4 cepe maricele
- 1-2 morcovi
- 2 ardei grasi sau gogosari
- 1kg de dovlecei
- 2-3 catei de usturoi
- 10-20 boabe piper
- 2 frunze de dafin
- 3 linguri pasta de tomate
- 50 ml de ulei
Mod de preparare:
Se pune uleiul de preferat in tuci, apoi ceapa taiata, morcovul ras pe razatoarea mare, ardeiul si dovlecelul ras. Se calesc timp de 20 minute, dupa care se adauga mirodeniile: usturoiul, piperul si boabele de piper. Dupa 5 minute se adauga pasta de tomate si se mai lasa la fiert inca 5 minute. Se serveste calda sau rece de la frigider.
O reteta propusa de: balasa ecaterina purcaroiu
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV