Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8-10 piersici
- 100 g zahar
- 1-2 linguri apa
- 20 biscuiti pisati
- 100 g frisca
- unt
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se indeparteaza samburii si se taie in sferturi. Se amesteca cu zaharul tos si se fierb in apa 10 minute. Dupa ce s-au fiert, se paseaza bine pana se obtine un piure gros. Se unge fundul unei tavi cu unt si cu un strat subtire de biscuiti pisati nu prea marunt. Se acopera cu un strat gros de piure de piersici, apoi iar un strat de biscuiti pisati, apoi iar cu piersici, pana se termina compozitia. Se tine la congelator cateva ore. Se serveste rece cu frisca deasupra.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri