Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8-10 piersici
- 100 g zahar
- 1-2 linguri apa
- 20 biscuiti pisati
- 100 g frisca
- unt
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se indeparteaza samburii si se taie in sferturi. Se amesteca cu zaharul tos si se fierb in apa 10 minute. Dupa ce s-au fiert, se paseaza bine pana se obtine un piure gros. Se unge fundul unei tavi cu unt si cu un strat subtire de biscuiti pisati nu prea marunt. Se acopera cu un strat gros de piure de piersici, apoi iar un strat de biscuiti pisati, apoi iar cu piersici, pana se termina compozitia. Se tine la congelator cateva ore. Se serveste rece cu frisca deasupra.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse