Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8-10 piersici
- 100 g zahar
- 1-2 linguri apa
- 20 biscuiti pisati
- 100 g frisca
- unt
Mod de preparare:
Piersicile se spala, se indeparteaza samburii si se taie in sferturi. Se amesteca cu zaharul tos si se fierb in apa 10 minute. Dupa ce s-au fiert, se paseaza bine pana se obtine un piure gros. Se unge fundul unei tavi cu unt si cu un strat subtire de biscuiti pisati nu prea marunt. Se acopera cu un strat gros de piure de piersici, apoi iar un strat de biscuiti pisati, apoi iar cu piersici, pana se termina compozitia. Se tine la congelator cateva ore. Se serveste rece cu frisca deasupra.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?