Prajitura cu piersici, un desert racoritor, cu un gust deosebit.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 8-10 piersici
  • 100 g zahar
  • 1-2 linguri apa
  • 20 biscuiti pisati
  • 100 g frisca
  • unt

Mod de preparare:

Piersicile se spala, se indeparteaza samburii si se taie in sferturi. Se amesteca cu zaharul tos si se fierb in apa 10 minute. Dupa ce s-au fiert, se paseaza bine pana se obtine un piure gros. Se unge fundul unei tavi cu unt si cu un strat subtire de biscuiti pisati nu prea marunt. Se acopera cu un strat gros de piure de piersici, apoi iar un strat de biscuiti pisati, apoi iar cu piersici, pana se termina compozitia. Se tine la congelator cateva ore. Se serveste rece cu frisca deasupra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri