Salata de vinete cu maioneza, un aperitiv delicios si foaret nutritiv!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 vinete
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare:

Vinetele se coc vinetele. Se condimenteaza cu putina sare, se lasa sa se raceasca, dupa care se indeparteaza coaja. Se lasa sa se scurga, dupa care se toaca marunt si se freaca cu putina sare. Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Se prepara maioneza dintr-un galbenus, o lingurita de mustar, un praf de sare si ulei si se amesteca cu vinetele tocate.

Sursa foto: avlxyz


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de vinete cu maioneza.