Ingrediente:
- 500g piept de pui
- 3 ardei grasi
- cascaval ras
- 200g mozzarella
- patrunjel verde
- sare, piper
- cimbru
- rozmarin
- delikat
Mod de preparare:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români

Taiem carnea in felii mai subtiri pe care le batem ca la snitel. Le condimentam si le asezam pe o folie de aluminiu. Deasupra asezam ardeii grasi taiati cubulete, patrunjel tocat si mozzarella, deasemenea taiata cubulete mici. Rulam cu ajutorul foii de Al si strangem bine rulada.Capetele le aranjati in sus, caci se mai scurge in tava...eu asa am patit. Asezam in tava de cuptor si lasam la 170C aproximativ 25 de minute. Scoatem, desfacem folia si deasupra ruladei asezam un amestec facut din patrunjel verde tocat, ardei grasi cubulete si cascaval ras. Condimentam cu rozmarin, putin cimbru, sare si piper, strangem din nou folia, dar nu prea tare caci in cuptor e posibil sa se lipeasca cascavalul de aceasta, deci lasam putin spatiu liber intre folie si rulada si bagam iarasi la cuptor pana se formeaza frumos aceasta crusta deasupra ruladei. In ultimele 10 min desfacem folia si lasam sa prinda o culoare aurie.
Este nemaipomenit de buna!
Mai multe retete retete gustoase puteti gasi pe blogul meosiris.blogspot.com
Și tu te-ai decis să lași orașul pentru sat? Nu ești singurul! La...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?