Apropo ! Prin magazinele bio cam bate vantul. Vizitatorii, foarte rari si cumparatori, intra si se crucesc cand vad preturile. Vanzatoarele nu mai surad, cand te vad, doar se fac ca au de lucru. Inspectorii de la protectia consumatorului verifica doar actele de provenienta, fiscul daca este scrisa corect factura, iar inspectia sanitar-veterinara, nu risca sa faca analize, multumindu-se doar cu ce scrie pe hartie. Am inceput sa am dubii. Muschiul si ceafa de porc, la bucati intregi, cam dolofane, de 5-6 Kg, cu greu poti accepta ca provin de la un animal de 100 de Kg. Ciolanul de porc de 2-3 Kg, asisderea. Sa-si fi “revenit” comerciantii la vechile obiceiuri ? Una scriem, alta vindem, pretul sa fie bun. Ar fi pacat, dar daca tot nu-i controleaza nimeni, nu se pune.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul muncaprotejata.wordpress.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!