Ingredientele:
- 8 (10)oua fierte
- 100 grame brinza de vaca
- 2 linguri margarina(unt)
- 1 lingura zeama, de lamaie
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri maioneza
- 1 lingura smantana acra
- piper,sare,patrunjel
- 5 fire ceapa verde
Mod de preparare:
Se macina la mixer ouale fierte,se adauga brinza,margarina moale la temperatura camerei,zeama de lamaie,catel de usturoi razalit,maioneza,smintina si coadele de ceapa verde taiate rondele.Se amesteca bine,dupa care se condimenteaza cu :piper,patrunjel,sare etc. Se serveste pe paine neagra.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!