12:08, 8 August 2011 publicat în Retete culinare

Poti servi aceasta salata bogata de legume si vitamine atat la pranz, cat si la cina!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...
  • 3 oua
  • 7-8 cartofi
  • 5 morcovi
  • 6-7 buchetele broccoli
  • 7 buchetele de conopida
  • 5 fire ceapa verde
  • 4 linguri de ulei
  • 10 masline
  • 10 ciuperci
  • marar
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ouale se fierb, dupa care se dau sub jet de apa rece. Separat, se fierb cartofii, morcovii, broccoli, conopida si ciupercile. Se lasa sa se raceasca dupa care, totul se taie cubulete. Se amesteca legumele cu ouale si ceapa, se adauga zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper si marar tocat marunt. Salata se decoreaza cu masline si serveste atat rece, cat si calda.

Citeste si:
5 Tratamente NATURISTE care te ajută să scapi de PARAZIȚI
5 Tratamente NATURISTE care...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri