Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 oua
- 7-8 cartofi
- 5 morcovi
- 6-7 buchetele broccoli
- 7 buchetele de conopida
- 5 fire ceapa verde
- 4 linguri de ulei
- 10 masline
- 10 ciuperci
- marar
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ouale se fierb, dupa care se dau sub jet de apa rece. Separat, se fierb cartofii, morcovii, broccoli, conopida si ciupercile. Se lasa sa se raceasca dupa care, totul se taie cubulete. Se amesteca legumele cu ouale si ceapa, se adauga zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper si marar tocat marunt. Salata se decoreaza cu masline si serveste atat rece, cat si calda.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse