IN ACEST ARTICOL:
O reteta interesanta de salata de conopida cu maioneza

In maioneza se adauga zeama de lamaie, dupa gustul fiecaruia. Pe buchetelele de conopida se adauga sare grunjoasa si piper boabe, proaspat macinate si patrunjel verde, tocat fin. Se adauga maioneza, cat cuprinde. Se intampla ! Daca sunt unii carora nu le prieste maioneza (?!), se face un dressing din ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper, care se amesteca intr-un borcan, prin scuturare. Dressing-ul se pune in castronul cu buchetele de conopida, care se rostogolesc prin acesta, folosind un cleste de bucatarie.

Salata de conopida este o cina perfecta, de vara calduroasa.

Alternative pentru pofticiosi ! Pofticiosii adevarati pot servi langa conopida, o felie de paine prajita, unsa cu crema de branza. Merge si o bucata de branza proaspata, nesarata, cumparata de la ciobani.

Un paharel de vin alb, sec, rece, te moleseste doar atat cat sa te trimita spre culcus si sa te faca sa uiti de balacarelile de la televizor.

Pofta buna frati gurmanzi de pretutindeni, oriunde va veti afla pe mapamond ! Nu uitati, pentru sanatatea voastra, este necesar sa mancati sanatos, minim trei mese pe zi, dar nu pe saturate. Este greu sa respecti cele 3 mese pe zi, in anii cand serviciul iti ia, de regula, 3/4 din timpul cat esti zilnic, in stare de veghe. Cand esti tanar, seara, ajuns acasa de la serviciu, mai merge sa dai iama prin fripturi si cartofi prajiti, dar cu varsta, mancatul seara, pe saturate, nu te lasa sa dormi linistit si sa te odihnesti cum trebuie. Nu poti apela la niciun compromis. Singura solutie este ca seara, sa mananci ceva usor, cel tarziu pe la ora 20. Asa-i cand anii se aduna.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul muncaprotejata.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri